Werkplezier, thuis én op kantoor goed in je vel zitten en met voldoening terugkijken op de dag: wat mij betreft heeft iedereen daar recht op. Ervaar je dat zelf anders, dan help ik je heel graag op weg naar de juiste balans.

Over mij

Hoi! Ik ben Sarah van der Schans, eind dertig, getrouwd en moeder. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door psychologie in het algemeen en de werkende mens in het bijzonder. De balans tussen werk en privé, carrièrekeuzes, arbeidsgerelateerde stressklachten en al het andere wat mensen zichzelf en elkaar aandoen op het gebied van werk.

Aan de universiteit van Tilburg ben ik psychologie gaan studeren. Na het behalen van mijn bachelor heb ik met genoegen de master arbeid en organisatiepsychologie afgerond. Om wetenschap en praktijk dichter bij elkaar te brengen ben ik me na mijn afstuderen gaan verdiepen in coaching en heb ik een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd. Hierdoor ben ik in staat praktische handvatten aan te bieden gecombineerd met een goede psychosociale kennis.

Werkplezier, thuis én op werk goed in je vel zitten en met voldoening terugkijken op de dag: wat mij betreft heeft iedereen daar recht op. Ervaar je dat zelf anders, dan begeleid ik je heel graag op weg naar de juiste balans.

Professionele achtergrond

  • 2019 tot heden: traject tot behalen BAPD via Open Universiteit
  • 2018 tot heden: verschillende workshops, cursussen en symposia op het gebied van coaching en arbeidspsychologie
  • 2017: opleiding tot professioneel coach, NOBCO-erkend Practitioner aan het ICM
  • 2016: publicatie Parent–Child Representations in Children’s Family Drawings in Bulgaria, Italy and the Netherlands (Early Career Professional Column. International Psychology Bulletin, volume 20 No. 2 p.34-39)
  • 2015: Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Tilburg
  • 2014: Bachelor in Psychologie aan de Universiteit van Tilburg

Kennismaken?