Moeite met de balans tussen werk en privé?

Een goede balans tussen werk en privé (eventueel met partner en/of kinderen), plus wat er verder nog in je leven speelt — dat kan best ingewikkeld zijn.

Misschien ben je recentelijk ouder geworden of ben je dat al een tijdje. Je merkt dat de combinatie tussen werk en privé niet optimaal verloopt. Je kunt bijvoorbeeld het gevoel hebben niet genoeg aandacht te geven aan je werk en/of aan je kind(eren). Misschien heb je het gevoel dat je te weinig tijd voor jezelf hebt. Dit zijn veel voorkomende klachten van (jonge) ouders, je bent zeker niet de enige. Ervaar je dit ook en wil je verandering? Dan kun je gerust contact met me opnemen.

Misschien is de balans al een tijdje zoek of zijn er elementen veranderd en weet je niet goed hoe je daar mee om kunt gaan. Naast het ouderschap kunnen er ook andere “life events” hebben plaatsgevonden die invloed hebben op je stemming. Bijvoorbeeld een verhuizing of een andere baan. Ook al zijn (of lijken) deze veranderingen positief, ze kunnen alsnog spanning met zich meebrengen of veel energie kosten. Dan kan de balans zoek zijn. Ook dan ben je meer dan welkom om dit te komen bespreken. Samen kijken we waar je tegenaan loopt en hoe je jouw energie kunt (her)verdelen.

Voor andere loopbaanvragen ben je natuurlijk ook welkom. Je mag me gerust e-mailen of bellen.

Kennismaken?