Jouw klachten of vragen

Over het algemeen begeleid ik jonge mensen (18-40 jaar) die (te) veel stress ervaren, loopbaanvragen hebben of worstelen met de balans tussen werk en privé. We hebben het dan bijvoorbeeld over stressklachten, overspannenheid of een (dreigende) burn-out. Ik kan je helpen om te begrijpen waar je klachten of vragen vandaan komen én ik bied je de handvatten om hier mee om te gaan. Samen gaan we op zoek naar de juiste stappen voor balans in je leven.

  • Stressklachten, overspannen of burn-out?

Van iedere zeven werkende Nederlanders, heeft er één last van burn-out klachten zoals oververmoeidheid of emotionele uitputting. Je bent dus zeker niet de enige die last heeft van stressklachten, overspannen is of een burn-out heeft. Maar wat zijn stressklachten? En hoe ga je van stress naar overspannenheid of een burn-out?

Lees meer over stressklachten

  • Moeite met de balans tussen werk en privé? 

Een goede balans tussen werk en privé (eventueel met partner en/of kinderen), plus wat er verder nog in je leven speelt — dat kan best ingewikkeld zijn. Ervaar je dit ook en wil je verandering?

Lees meer over de balans tussen werk en privé

Wat speelt er bij jou?

Waarschijnlijk kijk je rond op deze website omdat je al een tijdje rondloopt met spanningsklachten, of vragen hebt op het gebied van je carrière en/of work/life-balance. Je ervaart (te) veel stress en je komt er in je eentje niet uit. Misschien weet je precies wat er speelt en wat je nodig hebt, misschien ook niet. Dan zoeken we dat samen uit. Soms is het ook helpend om wat voorbeelden van mogelijke vragen en klachten te zien:

Veelvoorkomende loopbaanvragen:Veelvoorkomende stressklachten:
Ik zoek een nieuwe uitdaging
Ik loop vast en weet niet waarom
Past mijn baan nog wel bij mij?
Wat voor baan moet ik zoeken?
Ik ben onzeker over mezelf
Ik vind het moeilijk om iets te kiezen
Ik ervaar te weinig balans tussen werk en privé
Wat zijn mijn talenten en valkuilen?
Ik heb het gevoel dat ik vastzit
Ik voel me soms somber
Ik ervaar (te)veel stress
Ik kan niet meer tot rust komen en voel me opgejaagd
Ik kan me steeds moeilijker concentreren
Ik voel me angstig
Ik ben vaak moe en heb geen energie
Ik slaap slecht en ben prikkelbaar
Het onderhouden van sociale contacten kost me veel moeite
Ik heb last van negatieve, angstige of agressieve gedachten

Herken je dit soort klachten of vragen? Dan kan coaching of counseling een goede stap voor je zijn. Benieuwd of mijn aanpak jou kan helpen? Lees meer over mijn werkwijze en mijn achtergrond of neem gewoon even contact op.

Kennismaken?