Werkplezier, thuis én op kantoor goed in je vel zitten en met voldoening terugkijken op de dag: wat mij betreft heeft iedereen daar recht op. Ervaar je dat zelf anders, dan help ik je heel graag op weg naar de juiste balans.

Werkwijze

Heb je stressklachten of loopbaanvragen? Is de balans tussen werk en privé niet optimaal? Ervaar je druk op je werk of studie? En wil je hier iets aan of mee doen? Dan begeleid ik je graag in je zoektocht. Bel me of stuur me een e-mail, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Het doel van zo’n eerste gesprek is om met elkaar kennis te maken en te onderzoeken wat er speelt. Heb je last van stressklachten, ben je overspannen of heb je een burn-out? Dan gebruik ik regelmatig vragenlijsten om goed in beeld te krijgen waar je last van hebt en wat je nodig hebt. Heb je een specifiek loopbaanvraagstuk waar je naar wilt kijken of wil je werken aan je balans tussen werk en privé? Dan gaan we tijdens de intake dieper in op je vraag en wat er speelt. Dan kunnen we beiden ontdekken of het zinvol is een traject te starten.

Is er een wederzijdse klik en gaan we samen aan de slag? Dan bespreken we wat je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Samen kiezen we een route die daar het best bij past. Vooraf bespreken we samen hoe jouw traject eruit zal zien. Ook het aantal vervolgafspraken en de frequentie daarvan stemmen we samen af. Natuurlijk kunnen we tussendoor altijd bijsturen.

Vind je het moeilijk een goede coach te vinden? Dan kan dit artikel je helpen een keuze te maken. Vraag je je af of wij een goede match zouden zijn? Bel of e-mail me gerust.

Over mij

Hoi! Ik ben Sarah van der Schans, eind dertig. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door psychologie in het algemeen en de werkende mens in het bijzonder. De balans tussen werk en privé, carrièrekeuzes, arbeidsgerelateerde stressklachten en al het andere wat mensen zichzelf en elkaar aandoen op het gebied van werk.

Aan de universiteit van Tilburg ben ik psychologie gaan studeren. Na het behalen van mijn bachelor heb ik met genoegen de master arbeid en organisatiepsychologie afgerond. Om wetenschap en praktijk dichter bij elkaar te brengen ben ik me na mijn afstuderen gaan verdiepen in coaching en heb ik een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd. Hierdoor ben ik in staat praktische handvatten aan te bieden gecombineerd met een goede psychosociale kennis.

Werkplezier, thuis én op kantoor goed in je vel zitten en met voldoening terugkijken op de dag: wat mij betreft heeft iedereen daar recht op. Ervaar je dat zelf anders, dan begeleid ik je heel graag op weg naar de juiste balans.

Evidence based methodes

Door mijn academische achtergrond geef ik de voorkeur aan evidence based methodes. Dat wil zeggen dat ik gebruik maak van vragenlijsten, modellen en technieken die wetenschappelijk/empirisch getoetst zijn en een bewezen effect hebben.

Ieder traject is individueel en multidisciplinair. Dat wil zeggen dat ik verschillende methodes tot mijn beschikking heb en samen met je kijk wat het beste bij jou en je situatie past. Altijd doelmatig en toekomstgericht.

Professionele achtergrond

  • 2019 tot heden: traject tot behalen BAPD via Open Universiteit
  • 2018 tot heden: verschillende workshops, cursussen en symposia op het gebied van coaching en arbeidspsychologie
  • 2017: opleiding tot professioneel coach, NOBCO-erkend Practitioner aan het ICM
  • 2016: publicatie thesis Parent–Child Representations in Children’s Family Drawings in Bulgaria, Italy and the Netherlands (Early Career Professional Column. International Psychology Bulletin, volume 20 No. 2 p.34-39)
  • 2015: Master in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Tilburg
  • 2014: Bachelor in Psychologie aan de Universiteit van Tilburg

Certificeringen

Ik ben geregistreerds bij onderstaande beroepsverenigingen. Door deze lidmaatschappen ben ik gebonden aan ethische gedragsregels, continue scholing en ontwikkeling.

Naast mijn registratie bij het NIP ben ik ook lid van een aantal beroepsvereniging specifiek gericht op coaching:

  • Als beroepscoach ben ik geregistreerd onder nummer 31619 bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en EMCC (European Mentoring & Coaching Council).
  • Als loopbaancoach ben ik lid onder nummer 8590 van de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten).

Kennismaken?